vrijdag 24 juli 2015

Hallo mensen! 

Wij hebben nieuws! We gaan namelijk binnenkort... (tamtamtam...) vlogs plaatsen! 
Deze week hebben we gelogeerd (we wonen ver uit elkaar) en toen hebben we onze eerste video gemaakt. Die is binnenkort te zien op ons blog en is een DIY. Wat precies is nog een verrassing. 

Verder zijn we samen een dagje in Den Bosch geweest. Daar waren we allebei nog nooit geweest, en zonder richtingsgevoel is dat dan toch wel lastig. Daar kwamen we achter toen we al drie keer dezelfde (best wel saaie) route hadden gelopen in de hoop op een leuk restaurantje. Ondertussen hadden we enorm veel honger en pijnlijke voeten. Toen kwam ik (Nora) er ook nog achter dat ik vergeten was uit te checken, dus begonnen we aan onze tocht terug naar het station (weer dezelfde route, maar wel de verkeerde natuurlijk...). In Den Bosch lopen toch veel aardige mensen rond en twee meisjes wezen ons de weg. Na het uitchecken (niet eens extra geld afgeschreven! Wieehooee!) besloten we maar gewoon naar de Bagels & Beans te gaan. Een goede beslissing, want het was errug lekker. Een bagel-tosti voor Emma en een Toscaanse bagel met zongedroogde tomaatjes en tapenade voor Nora. Een superleuke plek waar de smoothies achter de toonbank geblenderd worden. Een aanrader! 




Daarna pakten we de trein naar huis en daar hebben we even theegedronken en toen gegeten. Na het eten hebben we iets gedaan wat bij een echt logeerpartijtje niet mag ontbreken en wat je binnenkort kunt zien in onze eerste video. 's Avonds hebben we nog een filmpje gekeken en zo hebben we onze eerste dag doorgebracht.

De volgende dag zijn we naar de stad Amersfoort gegaan waar we de leukste plekjes hebben bezocht. Ook hebben we een heerlijke pizza gebakken en 's avonds hebben we de mooie film Le fabuleux destin d'Amelie Poulain gezien. Ook een aanrader! In de volgende vlog zie je hoe we de pizza maakten en we zullen snel wat van de foto's die we in Amersfoort hebben gemaakt uploaden. 

Veel liefs en veel plezier in de vakantie,

Emma en Nora

P.S. Nora gaat al snel weg naar Frankrijk, dus misschien een tijdje geen blogs... Maar na de vakantie zullen we meer plaatsen. XX




Geen opmerkingen:

Een reactie posten